Goud verkopen, waar moet je op letten?

Heb je goud in je bezit? En wil je je goud belegging verkopen? Dan kun je een aardig zakcentje verdienen. Goud verkopen is lucratief met de huidige prijzen. Wel is het belangrijk jouw goud op het juiste moment én aan de juiste partij te verkopen. Waarom dit zo belangrijk is, lees je op deze pagina.Goud verkopen: Wat is het juiste moment

Als je jouw goud verkoopt, wil je hier uiteraard zo veel mogelijk geld mee verdienen. Hoeveel geld je verdient met de verkoop van jouw goud, is afhankelijk van de actuele waarde van goud. Verkoop je jouw goud als de waarde van dit edelmetaal vrij laag is? Dan verdien je minder geld dan wanneer je even wacht tot de waarde van goud weer gestegen is.

Controleer daarom altijd voor de verkoop wat de actuele waarde van goud is. Is de waarde laag? Dan wacht je even met verkopen. Is de waarde van goud hoog? Dan kun je jouw goud met een gerust hart en voor een flink bedrag verkopen. Soms kan enkele weken geduld je honderden euro’s extra opleveren. Het checken van de huidige waarde van goud is dus zeker de moeite waard als je wil verkopen.Goud verkopen: aan de juiste partij

Je moet jouw goud niet alleen op het juiste moment verkopen, maar ook aan de juiste partij. Heb je jouw goud eenmaal verkocht aan een andere partij, dan wil je namelijk wel betaald worden. Er zijn diverse betrouwbare partijen in Nederland die goud kopen, ook van particulieren. Ga met een van deze partijen in zee en je weet zeker dat je eerlijk betaald krijgt voor het goud dat je verkoopt.

Twijfel je of een partij wel of niet betrouwbaar is? Laat een reactie achter, wij helpen graag. Maar ga alvast op zoek naar een andere partij om jouw goud te verkopen. Zeker als het om een grote hoeveelheid goud gaat ter waarde van honderden of zelfs duizenden euro’s, is het belangrijk met een betrouwbare partij in zee te gaan.